Saavutettavuusseloste

www.totemteatteri.com -sivustoa koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia. 

www.totemteatteri.com -sivusto on julkaistu xx.xx.2020. Tämä saavutettavuusseloste on julkaistu xx.xx.2020. Sivuston saavutettavuuden on arvioinut TOTEM-teatteri yhteistyössä sivuston teknisen toimittajan kanssa.

www.totemteatteri.com -sivusto täyttää suurelta osin lain edellyttämät vaatimukset. Liitetiedostot (pdf, doc, mpeg…), jotka on julkaistu ennen 23.9.2018 eivät kuulu sovellettavan lainsäädännön piiriin kuin ainoastaan keskeisiä asiointiin tarvittavia tiedostoja koskien. Sivustollamme ei ole ennen 23.9.2018 julkaistuja liitetiedostoja. Koulutamme henkilöstöä tuottamaan sisältöä saavutettavasti ja seuraamme sivuston saavutettavuuden tilaa jatkuvasti. 

Palaute ja yhteystiedot:

Jos sivustoltamme löytyy saavutettavuuspuute, ilmoita siitä ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Vastaamme palautteeseesi 14 päivän sisällä.

Sinulla on oikeus perustellusta syystä saada saavutettavassa muodossa tiedot, jotka tarvitset etujesi, oikeuksiesi tai velvollisuuksiesi selvittämiseksi tai toteuttamiseksi. Jos et saa näitä tietoja verkkopalvelustamme saavutettavassa muodossa, voit tehdä pyynnön alla olevalla palautelomakkeella tai lähettämällä sähköpostin alla olevaan sähköpostiosoitteeseen. Vastaamme pyyntöösi 14 päivän sisällä. Jos pyyntö koskee laajaa sisältöä, voimme jatkaa vastausaikaa enintään kahdella viikolla. Ilmoitamme sinulle, jos vastausaikaa jatketaan. Jos emme toimita tietoja saavutettavassa muodossa, laadimme sinulle siitä kirjallisen perustellun todistuksen.

Sähköposti: tuottaja(at)totemteatteri.com

Saavutettavuuskantelun ja -selvityspyynnön tekeminen

Jos huomaat sivustollamme saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen, voit tehdä selvityspyynnön Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintovirasto valvoo saavutettavuusvaatimusten noudattamista Suomessa. 

Etelä-Suomen aluehallintoviraston yhteystiedot:

sähköposti: kirjaamo.etela(at)avi.fi 
puh: 0295 016000

Sinulla on oikeus tehdä saavutettavuuskantelu Etelä-Suomen aluehallintovirastolle, jos emme noudata digitaalisten palveluiden tarjoamisesta annetussa laissa säädettyjä vaatimuksia ja velvollisuuksia. 

Ohjeet kantelun tekemiseksi:

Etelä-Suomen aluehallintovirasto, Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Lomake kantelun tekemiseksi:

https://www.saavutettavuusvaatimukset.fi/oikeutesi/ilmoita-ongelmasta-saavutettavuudessa/